Recomandare dedurizator. De ce am ales Ecowater?PESTE 80 DE ANI DE TRADITIE SI EXPERIENTA
Inca din 1925 Ecowater a inregistrat primul patent al unui dedurizator cu functionare automata. De atunci Ecowater a ajuns cel mai mare producator mondial de sisteme pentru tratarea apei, cu o productie de 220.000 dedurizatoare apa anual si o retea de 2000 dealeri autorizati in toata lumea.

primul dedurizator construit

ASAMBLORI VS CONSTRUCTORI
Astazi pe piata internationala 45% dintre dedurizatoare sunt realizate prin asamblare. Chiar daca sunt compatibile, partile componente si materialele utilizate nu au fost concepute pentru a functiona impreuna. Ecowater este cu un pas inainte prin conceptie si productie proprie. 95% dintre componentele dedurizatoarelor Ecowater sunt concepute si fabricate de catre uzinele de productie proprii. De aceea, dedurizatoarele beneficiaza de garantii exclusive de de la 2 la 10 ani pentru unele componente.

VANELE ECOWATER FIXATE CU CLEME RAPIDE SI CU DISC ROTOR DIN TEFLON
27 componente, o singura miscare!

vana dedurizator ecowater componente

PROCES DE REGENERARE BREVETAT
Procesul de regenerare este protejat prin brevet inca din 1953. Acesta utilizeaza atat regenerarea in echicurent cat si pe cea in contracurent, asigurand cea mai eficienta curatire a rasinii. Eficienta acestui proces reduce consumul de apa si pe cel de sare tablete mult mai mult decat alte echipamente prezente pe piata. Echipamentele noastre ofera posibilitatea unui ciclu standard de regenerare in 6 faze.

etape regenerare dedurizator ecowater

MODULELE ELECTRONCIE, BREVETATE SI EXCLUSIVE
Tehnologia avansata a modulelor electronice cu microprocesor Ecowater este cu 25 de ani inaintea produselor existente pe piata. Veritabile calcaultoare, logica si algoritmii sunt utilizati pentru a preveni nevoile viitoare (bazate pe istoricul de functionare si consumul zilnic actual). Sunt garantia unei ape intotdeauna dedurizate si a unui consum de sare optimizat prin gestionarea proportionala a gradului de epuizare a rasinii.

placa electronica dedurizator ecowater

FUNCTIONAREA SOFTWARE-ULUI ECOWATER
Intervalul optim intre doua regenerari este de 2-5 zile. Daca media intervalului intre doua regenerari depaseste aceste limite software-ul va modifica nivelul capacitatii de operare a dedurizatorului, in plus, respectiv, in minus. Beneficii: Functionare in cel mai eficient mod, din punct de vedere al calitatii apei tratate si al consumurilor de apa si sare pentru regenerare, practic sarea pastilata nu mai este un "consumabil".

REGENERAREA VOLUMETRICA PROPORTIONALA
Prin contorizarea permanenta a consumului de apa si prin algoritmii de calcul, microprocesorul determina continuu capacitatea disponibila de tratare. Regenerarea poate fi declansata, daca din "experienta" (memoria microprocesorului), se constata ca exista un consum mare de apa estimat pentru o anumita zi a saptamanii; in acest caz, chiar daca mai exista capacitate de tratare dedurizatorul se va regenera "preventiv" si isi va re-aduce capacitatea la 100%.

Exemplu de consum sare: Un dedurizator clasic cu 15 litri de rasina va consuma la o regenerare 15x0.180=2.70 kg sare. Un dedurizator Ecowater va consuma 15x0.09=1.35 kg sare. Dar regenerarea se face si proprotional, regenerand, de exemplu doar 85% din capacitate, atunci consumurile reale vor fi: 15x0.09x85%=1.14 kg sare.

grafica dedurizare

VASE DE RASINA BREVETATE
Peste 5 km de fibra de sticla sunt rulati la exteriorul vaselor pentru a le intari si astfel nu se deterioreaza din cauza ruginii sau coroziunii. Testele arata ca presiunea de explozie atinge 80 bar. Aceste vase suporta cu succes peste 250.000 cicluri de crestere a presiunii de la 0 la 10 bar la fiecare 5 secunde.

perete vas dedurizator

CONEXIUNE SI CIRCULATIE APA DE 1" INTERGAL
Dedurizatoarele Ecowater utilizeaza un racord si tevi de circulatie a apei cu diametrul de 1", garantand debite de la 45 la 75 litri/minut. Beneficii: un debit sigur de apa. Cele mai multe dedurizatoare sunt cu reduceri de diametre. Conexiunea si circulatia apei numai pe diametru de 1" integral elimina riscul si pericolul de posibile variatii de presiune.

conexiuni dedurizator 1 tol

DISTRIBUITORUL DE APA - DESIGN UNIC
Garanteaza un debit ridicat si nu va constitui niciodata cauza deteriorarii sau pierderii rasinii. Terecerea apei in contracurent pe perioada regenerarii curata simultan distribuitoarele superior si inferior prevenind obturarea acestora.

distribuitor apa rasina dedurizator

CONTOR DE APA BREVETAT
Acest unic contor de apa este realizat din materiale rezistente la coroziune si poate masura debite foarte scazute de 0.2 litri/minut. Acest contor este cel mai simplu si precis din industria tratarii apei.

contor debitmetru apa dedurizator

VANA DE BYPASS FARA METAL
- Certificare NSF
- Nu exista componente metalice sau solventi care ar putea intra in contact cu apa
- Este dotata cu un surub de amestec pentru reglarea duritatii reziduale.
- Aceasta vana de bypass este foarte apreciata cand se doreste folosirea apei fara a fi dedurizata

vana bypass dedurizator ecowater

SISTEM INJECTIE SARAMURA
Indelung studiat ofera un grad apreciabil de siguranta. Simplu, elegant, eficient!
Beneficii: fara materiale corosive, acesta garanteaza impotriva deversarilor accidentale de saramura. Conceptia sa evita poibilitatea aspiratiei materiilor care plutesc in suspensie in vasul de saramura.

sistem injectie saramura dedurizator