Filtru apa Ecowater Polaris EPS 1000


filtru apa ecowater polaris

Sistemul utilizeaza doua cartuse filtrante pentru a elimina substantele nedorite din sursa de apa. Aceste substante pot include gustul si mirosul datorat clorului, particule, plumb, virusi, bacterii, cisturi si multe substante organice. In acelasi timp sistemul va permite mineralelor pre-existente in apa sa ramana (nu sunt extrase), pentru un gust excelent.

Sistemul EPS 1000 utilizeaza tehnologia patentata KX® PurifierTM pentru a asigura o sursa sigura de apa pentru utilizator, destinata sa opreasca curgerea apei pentru a proteja utilizatorul atunci cand capacitatea sistemului de a purifica apa este depasita. Aceasta tehnologie unica determina ca utilizatorul sa nu fie expus la apa netratata.

Dimensiunile sistemului EPS 1000 permit montajul sub o chiuveta de bucatarie, baie sau oriunde este nevoie.

Filtrul poate fi montat pe surse de apa de retea, subterane sau surse de suprafata captate. Apa este directionata prin doua etape de filtrare si purificare.
In prima etapa, apa este directionata printr-un prefiltru, unde are loc retinerea clorului, plumbului, a sedimentelor si a peste 53 de compusi organici. A doua etapa este reprezentata de filtrul de purificare microbiologica, fiind anihilate bacteriile, virusii, cistii, etc.

certificat filtru apa ecowater polaris

Specificatii tehnice

- Presiune alimentare: 2.1 - 6.5 bar
- Temperatura alimentare: 5 - 37*C
- Debit maxim: 2.8 litri/minut
- Continut maxim fier/mangan: 0
- Continut maxim hidrogen sulfurat: 0
- Prefiltru: cartus carbune activ bloc
- Filtru microbiologic

dimnsiuni filtru apa ecowater polariscomponente filtru apa ecowater polaris
schema montaj filtru apa ecowater polaris

Filtrul de apa Ecowater Polaris EPS 1000 nu se va monta pe surse de apa a caror calitate nu este cunoscuta. In urma poluarii mediului inconjurator in sursele de apa, in special cele subterane, au aparut cantitati peste limitele admise de nitriti, nitrati, amoniu, arsenic, fier, mangan, sau alti compusi chimici daunatori pentru care este necesar un tratament special.

Pentru detalii suplimentare legate de filtrul Polaris EPS 1000 sau pentru a afla daca acest sistem se potriveste necesitatilor dumneavoastra va rugam sa ne contactati.

Pret: Solicita o oferta!