Filtre apa


filtre sedimente

Filtre sedimente pentru uz casnic sau industrial.

filtre carbon

Filtre de apa prevazute cu carbon activat, pentru retinerea clorului si a altor substante contaminante.

sistem filtrare ETF Junior

Sistem de filtrare fara consumabile, prevazut cu rasina multimedia. Un produs Ecowater.

filtru doulton

Filtru de apa potabila Doulton. Tehnologie de purificare a apei prin ceramica, ioni de argint si carbon. Cartus lavabil.

filtru apa ecowater polaris

Filtru de apa potabila Ecowater Polaris EPS. Sistem compus din prefiltru si cartus microbiologic.

filtre apa portabile

Filtre de apa portabile, pentru drumetii, calatorii, camping.


Filtrele de apa sunt concepute pentru a inlatura impuritatile si compusii chimici proveniti de la sursa de apa, fie de retea, fie din surse subterane. Va punem la dispozitie o gama diversificata de filtre de apa si sisteme de filtrare si purificare care sa vina in intampinarea tuturor cerintelor si va ajutam sa alegeti echipamentul potrivit.

Problema filtrarii apei s-a pus din cele mai vechi timpuri si s-a dezvoltat treptat o data cu necesitatea eliminarii compusilor chimici infiltrati in sursele de apa, o data cu dezvoltarea industriei si utilizarea in exces a ingrasamintelor chimice artificiale pe terenurile agricole. Cert este ca apa reprezinta un element vital in fiecare aspect al vietii noastre, iar apa dorim sa fie cat mai limpede, curata, pura. Inovatiile in domeniu au ca scop imbunatatirea semnificativa a calitatii apei si a vietii, investindu-se timp, energie si sume uriase intr-o continua cercetare si dezvoltare.

Pentru a va asigura o apa pura trebuie sa cunoasteti calitatea apei dumneavoastra, fie ca vorbim despre apa de retea, apa din surse subterane sau izvoare captate. In acest scop, este necesar efectuarea unui buletin de analiza la un laborator de specialitate. Veti identifica astfel potentialii daunatori ascunsi si veti avea posibilitatea sa alegeti filtrul de apa potrivit.

Apa de retea este in prealabil filtrata si tratata, adaugandu-se o cantitate controlata de clor pentru prevenirea dezvoltarii microorganismelor. De la sursa de apa si pana in casele noastre apa colecteaza rugina, impuritati si dezvolta microorganisme rezistente la clor. Pentru apa de retea exista filtre de apa special concepute in acest scop, cum ar fi: filtrul de apa Doulton, sau Ecowater Polaris. Fie ca le numim simplu "filtre de apa" sau adevarate sisteme de purificare, acestea ofera consumatorului o apa la o calitate de invidiat. Spre exemplu, filtrul de apa Doulton este construit din elemente filtrante naturale si ecologice: filtru ceramic, carbon si ioni de argint. Suprafata ceramica retine impuritatile microscopice de pana la 0.5 microni, carbonul activat retine clorul si alte reziduuri, imbunatatind gustul si mirosul, iar ionii de argint au rolul de a dezinfecta in mod natural apa.

Calitatea apei provenita din surse subterane difera de la un caz la altul. Un putz cu o adancime de 10 metri nu va avea o apa la o calitate comparabila cu unul cu o adancime de 50 de metri. In zeci de ani de exploatare a terenurilor agricole si de utilizare a ingrasamintelor chimice pe baza de azot, precum si datorita poluantilor din mediul inconjurator panza freatica a fost contaminata cu elemente precum: nitrati, nitriti, amoniu, plumb, arseniu, bariu, crom, etc. Nu este exclus sa existe putzuri cu o apa limpede si curata, necontaminata, la care sa se intervina doar asupra filtrarii sedimentelor. Dar, cum v-am precizat mai sus, efectuarea unui buletin de analiza este necesara. In cazul in care se constata prezenta nitratilor, nitritilor, amoniului sau a altor compusi periculosi, peste limitele admise, este foarte recomandat a nu se consuma apa respectiva pentru baut sau gatit. Prin fierbere particulele nocive nu se evapora, ci raman in apa, iar concentratia acestora creste. De ce? Deoarece cantitatea de apa din vas scade prin evaporare, insa cantitatea de particule ramane aceeasi, concentratia crescand, devenind si mai nociva.
Datorita cercetarilor din decursul timpului beneficiem in prezent de solutii tehnice inovative, capabile sa elimine aceste probleme. Spre exemplu, sistemul de filtrare bazat pe osmoza inversa este capabil sa ofere cea mai pura apa, eliminand o lista intreaga de compusi chimici daunatori. Osmoza inversa este utilizata totodata si pentru desalinizarea apei de mare, pentru purificarea apei pe fronturile de lupta, in kiturile de supravietuire, laboratoare, etc. Mai multe detalii privind osmoza inversa si sistemele de purificare conexe gasiti pe pagina: http://www.purificatoare-apa.com/filtru-osmoza-inversa.html

Obtinerea unei ape de calitate va aduce beneficii atat pentru sanatate, prin faptul ca vom consuma o apa necontaminata si ne vom hidrata corepsunzator, cat si pentru economiile realizate. Apa pura o vom putea utiliza atat pentru baut, cat si pentru gatit, spalat fructe, spalat pe dinti si pe fata. Ceaiul si cafeaua vor fi preparate cu apa pura si va vor oferi adevarata lor aroma. Socotiti cat ar trebui sa cheltuiti pe apa plata luand in calcul aceste aspecte. Costurile filtrelor de apa au scazut considerabil si sunt accesibile tuturor consumatorilor.

Pentru mai multe detalii accesati grila de produse de mai sus. Speram ca va oferim toate informatiile de care aveti nevoie. Trebuie sa fim constienti ca pentru orice problema privind calitatea apei exista si o solutie.