Sistem filtrare automat Ecowater ETF Junior


ecowater logo
ecowater etf junior

Un plus de inovatie reflectat intr-un produs ce va poate oferi o apa proaspata si filtrata la fiecare robinet din casa dumneavoastra!

Ne dorim sa avem o apa curata mai mult decat la un singur robinet, preferam sa avem o apa fara clor si sedimente in orice punct de consum din casa...
Usor de instalat, se racordeaza la conducta principala de apa prin intermediul unui dispozitiv special livrat in pachet.

ETF JUNIOR este solutia cea mai eleganta pentru rezolvarea problemelor legate de calitatea apei fara sa necesite consumabile si fara operatiuni de mentenanta complicate.

Sistemul de filtrare este conceput si produs de Ecowater Systems si are la baza tehnologia Filtersense ce permite trecerea apei prin mai multe etape de filtrare fiind eliminate sedimentele cu o finete de pana la 20 microni, clorul si alti compusi care afecteaza culoarea, gustul sau mirosul.

Autocuratarea se declanseaza la un interval de timp prestabilit. In apropierea echipamentului trebuie sa existe o scurgere unde va fi directionata apa uzata.


specificatii tehnice ecowater etf junior
dimensiuni ecowater etf junior