ArticoleSurse de apa si echipamente necesare tratarii si potabilizarii apei

Metodele de filtrare a apei sunt cunoscute inca din cele mai vechi timpuri. In prezent, datorita industrializarii, poluarii mediului si a utilizarii in exces a ingrasamintelor chimice sursele de apa sunt mai mult sau mai putin contaminate, iar metodele si solutiile de tratare si purificare a apei au fost adaptate noilor provocari. Surse de apa si metode de filtrare.


Duritatea apei si solutia tehnica recomandata

Sub sloganul "APA CURATA, O VIATA MAI FERICITA!" Ecowater Systems aduce solutia tehnica pentru rezolvarea problemelor legate de calitatea apei. Mai mult ca sigur ca si dumneavoastra ati realizat deja ce inseamna calcarul pentru instalatiile sanitare, boiler, masina de spalat, cabina de dus si aparatele electrocasnice. Sunt putine orase sau zone din Romania unde duritatea apei sa nu justifice prezenta unui dedurizator.


Recomandare dedurizator. De ce am ales Ecowater?

PESTE 80 DE ANI DE TRADITIE SI EXPERIENTA
Inca din 1925 Ecowater a inregistrat primul patent al unui dedurizator cu functionare automata. De atunci Ecowater a ajuns cel mai mare producator mondial de sisteme pentru tratarea apei, cu o productie de 220.000 dedurizatoare apa anual si o retea de 2000 dealeri autorizati in toata lumea.